Hoelang duurt een herstelling ?

Gemiddeld zullen we uw telefoon een half uurtje onder handen nemen. Complexere herstellingen nemen maximaal een uur in beslag.

Zal ik mijn toegangscode moeten vrijgeven?

Neen. Uw privacy respecteren is iets dat onlosmakelijk met Ori Omi’s service verbonden is. U ontgrendelt zelf uw telefoon, waarna wij hem in uw bijzijn herstellen. Tenslotte testen we hem samen, totdat u helemaal tevreden bent.

Ik heb zelf een nieuw scherm gekocht. Kan ik dit door Ori Omi laten plaatsen ?

Neen. Ori Omi streeft naar 100% betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom hanteren we een streng beleid dat onze medewerkers verbiedt te werken met onderdelen die niet door Ori Omi zijn aangebracht.

Ori Omi koopt al meer dan 5 jaar alle onderdelen aan bij een selectie van betrouwbare topleveranciers. Zo vermijden we dat er foutieve of defecte onderdelen in uw telefoon worden geïnstalleerd, en heeft u maximaal plezier van uw toestel, zonder verdere kopzorgen.

Bovendien zorgen we er op deze manier voor dat u steeds van een garantie op onze diensten kan genieten.

Welke Betalingen worden door Ori Omi geaccepteerd ?

Wij accepteren contante betalingen en betalingen via digitale overschrijving.

Hoe werkt de 6 maand garantie precies?

De 6 maand garantie geldt op het nieuw geplaatste onderdeel. Als dit niet naar behoren blijkt te functioneren, zal Ori Omi dit spoedig en kosteloos voor u vervangen.

Opgelet, dit geldt niet voor schade die aan de acties van de gebruiker te wijten zijn. Als u uw telefoon opnieuw op de grond of in het water laat vallen, kan de garantie van Ori Omi niet ingeroepen worden.

Verschil tussen origineel & replica

In het verleden kregen we vaak de vraag of het mogelijk was een replicascherm aan te kopen in plaats van het originele. Een replica is natuurlijk wat goedkoper en past bij de meesten meer in het budget. Bij Oriomi luisteren we graag naar de noden van onze klanten. Daarom is het vanaf heden mogelijk een replica scherm te vragen als herstelling van uw iPhone. Hieronder beschrijven we kort de belangrijkste verschillen.

LCD kleur
Bij een replica scherm is de kleur iets feller en blauwer getint tegenover het originele, geler getint scherm. Het originele scherm is hierdoor rustiger en aangenamer voor de ogen.

Dikte
De laag glas bovenop het LCD scherm is bij een replica een paar mm dikker. Dit is echter amper op te merken met het blote oog.

Garantie
Op onze replica schermen kunnen wij jammer genoeg geen garantie voorzien. Bij onze originele onderdelen geniet je wel steeds van zes maanden garantie.