Reparaties zoals het hoort

De fijnste manier om uw iPhone vandaag te laten repareren.

1. Vraag een reparatie aan

Wij kijken onmiddellijk na welke premium iPhone
hersteller u het snelst van dienst kan zijn.

2. Kies uw locatie, tijdstip en datum

U kiest zelf waar en wanneer u
de herstelling wil laten plaatsvinden.


3. Uw iPhone expert komt naar u toe

Uw iPhone wordt ter plaatse hersteld.
Na minder dan een uur kan u weer verder.

 

Bekijk de gelukkige klanten op instagram

Onze iPhone herstellers verzetten bergen om u van dienst te zijn

Een lokale professional verleent je een bezoek, en herstelt uw iPhone met een glimlach.

Streng geselecteerd

Vooraleer we hen naar u toe sturen, worden alle iPhone herstellers van Ori Omi aan een grondige background check onderworpen. Hierbij wordt zowel hun klantvriendelijkheid als hun technische expertise verzekerd. Op basis van uw feedback zorgen we er bovendien voor dat we onze service steeds verder verfijnen. Op deze manier kan u op beide oren slapen: een herstelling door Ori Omi staat gelijk met topkwaliteit.

Professioneel opgeleid

Onze herstellers helpen graag mensen. En ze zijn gek op iPhones. Elke Ori Omi medewerker heeft vooraleer hij op uw bel drukt minstens 100 iPhones in en uit elkaar gevezen. Ook voor complexere herstellingen kan u dus rekenen op hun expertise.

De allerbeste onderdelen

Ori Omi werkt al 5 jaar lang enkel samen met erkende topdistributeurs. Zo verzekeren we dat in uw iPhone enkel de betrouwbaarste materialen worden verwerkt. We vermijden dat u de problemen ervaart die gelinkt zijn aan het gebruik van goedkope namaakproducten. Door met de beste onderdelen te werken, zorgen we er samen voor dat u maximaal plezier haalt uit uw iPhone. Bovendien geeft Ori Omi u 6 maand garantie op zowel de onderdelen als de arbeid van onze herstellingen. Voor u enkel het beste, uw iPhone zal u dankbaar zijn!

 

Herstel op locatie naar eigen keuze met een glimlach in hartje Antwerpen. Een dikke aanrader moest je schade hebben aan uw iPhone. De hersteller van dienst (Joachim) heeft een grote kennis van zaken en zal uw iPhone in een mum van tijd terug genezen. Een afspraak maken via oriomi.be waarin je zelf uw locatie kan aanduiden is een groot pluspunt
Bron: Yelp

Ben J.Gebroken scherm, iPhone 6
0